Konténerek, konténeres járművek, földmunkagépek


Konténereink, konténeres gépjárműveink, kismunkagépeink (BOBCAT 753, BOBCAT S 175, CATERPILLAR 226B) folyamatos karbantartása és megújítása, valamint gépkocsivezetőink és gépkezelőink képzése és tapasztalata biztosítja a magas színvo

Bobcat és Mini forgókotró bérlése min. 4 óra bérlés esetén lehetséges, 9.500Ft/óra-tól

Rendelésfelvétel, Árajánlat: +36 30 201 5020

Konténer rendelés már *38.000Ft-tól!

*Tiszta föld esetén, 3m3-es konténerrel, Pest megye bizonyos településein. Konkrét árakról kérjük, érdeklődjön telefonon!

nalú munkavégzést.

 

KONTÉNEREK, KONTÉNERES GÉPJÁRMŰVEK:

Mára konténereink száma meghaladja a 100 db-ot.

Konténereinket folyamatosan megújuló konténeres gépjárműveinkkel szállítjuk ki a megrendelési címre, melyet megrendelőinkel telefonon egyeztetünk.

A hulladékszállításhoz 3-4-5 és 12m3-es (nem lenyitható ajtajú konténerek), 6-8 és 10m3-es (lenyitható ajtóval ellátott) nyitott, illetve 5 és 6m3-es zárt (fedett) konténerekkel állunk a megrendelőink rendelkezésére.

 

Konténer rendelés már *38.000Ft-tól!

*Tiszta föld esetén, 3m3-es konténerrel, Pest megye bizonyos településein. Konkrét árakról kérjük, érdeklődjön telefonon!

Rendelésfelvétel, Árajánlat: +36 30 201 5020

 

 

 

 

BOBCAT, MINIRAKODÓK, MINI FORGÓKOTRÓK:

Az épületbontás és a gépi földmunka különböző illetve nagyobb odafigyelést igénylő, kényesebb formáit BOBCAT univerzális kotró-rakodó gépekkevel végezzük. A problémás területeken elvégzett munkaszolgáltatás minőségét megrendelőink elégedettsége és hozzánk való hűsége igazolja.

A minirakodóink kedvező óradíjszabása is biztosítja a megrendelők maximális elégedettségét.

A minirakodóink kedvező óradíjszabása mellett egy BOBCAT bérlés esetén, akár több munkafeladat ellátására is lehetőség van. A BOBCAT-ek pillanatok alatt cserélhető homlokrakodó kanállal, raklapvillával, törőfejjel és a mélyásó tartozékokkal, valamint fürge mozgásukkal, teszik igazán gazdaságossá a bérmunkát. További nagy előnyük, hogy kis termetükből adodóan szűk helyeken is kiválóan el tudják látni feladataikat.