Konténer rendelés - bobcat bérlés

Konténer rendelés már *38.000Ft-tól!

*Tiszta föld esetén, 3m3-es konténerrel, Pest megye bizonyos településein. Konkrét árakról kérjük, érdeklődjön telefonon!

Bobcat és Mini forgókotró bérlése min. 4 óra bérlés esetén lehetséges, 9.500Ft/óra-tól.

Óvári Miklós
+36 (30) 201 50 20

 

Konténer rendelés, konténeres sitt szállítás

Konténerrendelés, konténeres hulladékszállítás, konténeres sitt szállítás. Lomtalanitásból származó hulladékok, háztartási  hulladékok (kommunális) és építési hulladékok elszállítása konténerekben hulladékszállítási engedéllyel. A konténeres sitt és szemétszállításon túl vállalunk építőanyagszállítást, gépi földmunkavégzést, épületbontást, kismunkagépek bérbeadását gépkezelővel. Cégünktől mini forgókotró gép bérlésére is van lehetősége!

 

A konténerbérléshez 3-4-5 és12m3-es nem lenyitható ajtaju, 6-8 és 10 m3 -es lenyitható ajtóval ellátott nyitott konténereket tudunk szállítani (a lenyitható konténerek, bizonyos esetekben a nélkülözhetetlen kézi rakodást lényegesen megkönnyítik) így nagyon megkedvelt munkaeszközzé vált a különböző építőipari munkáknál, kertészeti tereprendezéseken, házkörnyéki takarításokon, lomtalanításokon stb.

Konténer kihelyezése közterületre (pl. utcára):

A közterületre kihelyezett konténereket a Közterület Felügyelet ellenőrizheti, és közterület foglalási engedély hiányában bírságot szabhat ki a megrendelőre! Fontos ezért, hogy amennyiben a cégünktől bérelt konténert közterületen kívánja elhelyezni, úgy a helyileg illetékes önkormányzattól célszerű előtte közterület foglalási engedélyt kérni - így szabályszerűen jár el, és elkerülheti a bírságot.

Igény esetén a konténerek rakodásához gépi rakodást, vagy kézi munkaerőt biztosítunk megrendelőink részére.


Gépi földmunkákhoz kapcsolódóan megrendelheti a kitermelt föld konténeres elszállítását. Bontási anyagait is elszállítjuk, a tereprendezéshez szükséges építőanyagokat (murvát, homokot, termőföldet) pedig kiszállítjuk a helyszínre. Konténereink minden méretben rendelkezésére állnak. Gépi földmunkákhoz kapcsolódóan Bobcat bérlésre is van lehetősége.

 

Bobcat bérlés - gépi földmunka

Mindegyik géptípushoz képzett gépkezelőt biztosítunk!

Kismunkagépeink nemcsak épületbontást és földmunkát végeznek, de konténer rendelés esetén a konténerek gépi rakodását is megrendelheti. Konténeres sitt szállítás vagy konténeres hulladékszállítás esetén a gépi rakodás gazdaságosabbá teszi a munkát!

Bobcat bérlés: Bobcat S175 és Bobcat 753, Caterpillar bérlés: Caterpillar 226B!