Konténer kihelyezése közterületre (pl. utcára)


A közterületre kihelyezett konténereket a Közterület Felügyelet ellenőrizheti, és közterület foglalási engedély hiányában bírságot szabhat ki a megrendelőre! Fontos ezért, hogy amennyiben a cégünktől bérelt konténert közterületen kívánja elhelyezni, úgy a helyileg illetékes önkormányzattól célszerű előtte közterület foglalási engedélyt kérni - így szabályszerűen jár el, és elkerülheti a bírságot.

Igény esetén a konténerek rakodásához gépi rakodást, vagy kézi munkaerőt biztosítunk megrendelőink részére.

 

 

 

Konténeres sitt és szemétszállítás

A nyitott konténereket- hulladékok, és ömlesztett áruk szállításakor- minden esetben ponyvával letakarjuk, rögzítjük a balesetveszély elkerülése, és a környezet védelme érdekében. Így a hulladék semmiféle kapcsolatba nem kerül a környezettel a szállítási címtől a hulladék lerakóig.

A zárt, fedett konténerek elsősorban ipari, és vállalkozási területeken elterjedtek, de a lakosság számára is bérelhető hulladékgyűjtő edények, bizonyos tevékenységeknél kötelező hulladék szállítási eszköz. Az ipari és kevert települési hulladékokat megvédik a szélsőséges időjárás különböző formáitól, (nem éri eső ezért a szállítás során nem szennyezi a gépkocsikat, az útburkolatot, a talajt, stb., a szél nem fújja ki a konténerből a hulladékot, stb.) a környezetkímélő hatás alapvető kelléke.

 

 

Lomok, háztartási és építési hulladékok elszállítása konténerekben hulladékszállítási engedéllyel.

Veszélyes hulladékok szállítását nem vállaljuk!

Sittszállítás és szemétszállítás hulladékszállítási engedéllyel, bármilyen méretű konténerrel! Hulladék átvételi elismervény (mérlegjegy) igényét kérjük, minden esetben előre jelezze!

Bobcat és Mini forgókotró bérlése min. 4 óra bérlés esetén lehetséges, 9.500Ft/óra-tól

Rendelésfelvétel, Árajánlat: +36 30 201 5020

Konténer rendelés már *38.000Ft-tól!

*Tiszta föld esetén, 3m3-es konténerrel, Pest megye bizonyos településein. Konkrét árakról kérjük, érdeklődjön telefonon!