Fő tevékenységünk: Konténerek kihelyezése és minden konténerrel szállítható anyag szállítása: konténeres hulladékszállítás, konténeres sittszállítás, épületbontás és gépi földmunka a keletkező felesleges hulladékok kontéres elszállításával.

A konténeres sitt és szemétszállításon túl vállalunk építőanyagszállítást, gépi földmunkavégzést, épületbontást, kismunkagépek bérbeadását gépkezelővel. Cégünktől mini forgókotró gép bérlésére is van lehetősége!

Tevékenységünket konténeres sitt és szemétszállítással kezdtük, ám megrendelőink köre folyamatosan bővült, és az ő igényeiknek eleget téve gépi földmunkával, és épületbontással bővítettük tevékenységünket: BOBCAT 753, BOBCAT S 175 és CATERPILLAR 226B típusú univerzális kotró-rakodó gépekkel, mini forgókotró géppel, és gépkezelővel vállalt bérmunkákkal kiegészítve

 

Konténer rendelés, konténer bérlés, konténeres hulladékszállítás, konténeres sitt szállítás

Konténerrendelés, konténeres hulladékszállítás, konténeres sitt szállítás. Lomtalanitásból származó hulladékok, háztartási  hulladékok (kommunális) és építési hulladékok elszállítása konténerekben hulladékszállítási engedéllyel.

Bérelhető konténer típusok: 3-4-5-12m3 -es nem lenyitható, 6-8 és 10 m3 -es lenyitható ajtóval ellátott nyitott konténerek, illetve zárt konténerek.

 

Gépi földmunka, földmunkagép bérlés

Gépi földmunkákhoz kapcsolódóan megrendelheti a kitermelt föld konténeres elszállítását. Bontási anyagait is elszállítjuk, a tereprendezéshez szükséges építőanyagokat (murvát, homokot, termőföldet) pedig kiszállítjuk a helyszínre. Konténereink minden méretben rendelkezésére állnak. Gépi földmunkákhoz kapcsolódóan Bobcat bérlésre is van lehetősége.

Kismunkagépeink nemcsak épületbontást és földmunkát végeznek, de konténer rendelés esetén a konténerek gépi rakodását is megrendelheti. Konténeres sitt szállítás vagy konténeres hulladékszállítás esetén a gépi rakodás gazdaságosabbá teszi a munkát! Bobcat bérlés: Bobcat S175 és Bobcat 753, Caterpillar bérlés: Caterpillar 226B

 

Építési és bontási törmelék elszállítása

Az építési és bontási törmelék elszállításához konténer rendelés! Sittszállítás és hulladékszállítás hulladékszállítási engedéllyel, bármilyen méret? konténerrel! Bontási és rakodási munkákhoz bérelhető Bobcat S175 és Bobcat 753, valamint Caterpillar 226B típusú munkagép is.

 

Építőanyag szállítás

Konténeres sóderszállítás, konténerrendelés máshol vásárolt építőanyagok szállításához. Igény esetén gépi konténerrakodás. Kőzuzalék, homok és más építőanyagok konténeres szállítása.

 

Konténer rendelés már *38.000Ft-tól!

*Tiszta föld esetén, 3m3-es konténerrel, Pest megye bizonyos településein. Konkrét árakról kérjük, érdeklődjön telefonon!

Rendelésfelvétel, Árajánlat: +36 30 201 5020